Budite dio humanitarne modne priče u Lumini centru

Učinite dobro djelo i uživajte u zimskim kolekcijama hrvatskih dizajnera i trgovina Lumini shopping centra

Iduće subote, 29. studenoga ne propustite predstavljanje najnovijih zimskih trendova u Lumini centru u sklopu dječje modne revije od 11:00 do 11:45 te modne revije za odrasle od 18:30 do 20 sati.

Ovogputa Lumini se pobrinuo da u ovo predblagdansko vrijeme razveseli i one kojima je to najpotrebnije. Za to su se pobrinuli hrvatski dizajneri koji će u humanitarnom dijelu revije za odrasle predstaviti svoje odabrane kreacije te ih donirati u svrhu pomoći Zakladi VITA, koja će sredstva od njihove prodaje namijeniti djeci s malignim i  drugim teškim oboljenjima i  za opremanje dječjih igrališta.

U humanitarnu modnu priču na ovaj su se način uključili  Snježana Radev by Brokat, Željka Vidović by Ellera, Ivana Kuzminski i Jelena Kosić by Kuzminski design, Krie design i Martina Felja. Svi zainteresirani za kupovinu modela predstavljenih na reviji moći će uplatiti iznos donacije izravno na žiro račun Zaklade VITA:  IBAN HR75 24890041131206233, otvoren kod Vaba d.d.  banka Varaždin  te će čineći dobro, ujedno i obogatiti svoju garderobu vrijednim dizajnerskim komadom.

Osim humanitarne modne revije hrvatskih dizajnera, u subotu će se održati i Dječja modna revija, koja počinje ujutro u 11 sati, kao uvertira u večernje modno događanje. Mali manekeni predstavit će u 3 izlaska najbolja izdanja iz trgovina Lumini centra. Neće izostati ni zabave za najmlađe trendsettere za koju će se pobrinuti UPS Feel.

Humanitarna modna revija za odrasle rezervirana je isti dan u 18:30 sati, a nakon nje slijedit će revije modnih brendova Lumini centra. Predstavit će se Top shop, Deichmann, Shoe box, Galeb, s.Oliver, Mis, Sportvision, Dominik srebrnarnica, Diadema, Upim, Kidioz, Planet obuća, Benetton, Next, Gaastra, Donna accessori, Adidas i New Yorker. U stankama revije, gledatelji će moći uživati u nastupu varaždinske glazbenice Irme Dragičević.

Ovim modnim revijama u Lumini centru će tek započeti vrijeme darivanja, jer centar će nastaviti pomagati svojoj lokalnoj zajednici. U suradnji s Općinom Gornji Kneginec, pridružit će se i podržati prikupljanje humanitarne pomoći za obitelj malog Kneginčanca, Jakova Vinceka, nepokretnog zbog teške bolesti.

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Alenka Cigrovski
Shopping
CenterLumini                                                                       
Donji Kneginec, Ulica Grada Lipika 15
T: +385 42 209 513
M: +385 91 455 5619
E: alenka.cigrovski@lumini.hr

Martina Lukačević
Pragma komunikacije d.o.o.
Britanski trg 5, Zagreb
T: +385 (0)1 4825 670
M: +385 91 477 2462
E: martina@pragma.hr