‘Popevke i Štikleci’ za Zakladu VITA

Najteža situacija na svijetu je imati bolesno dijete.
A najljepši trenutak kad čuješ iskreni smijeh baš tog djeteta.
Ove nedjelje, 13. rujna, upravo za te divne osmijehe sviramo i pjevamo u sportskoj dvorani Osnovne škole Trnovec.
Uz ‘Popevke i štiklece’ za Zakladu VITA budite i Vi dio ove humanitarne priče.

Općina Trnovec Bartolovečki bit će domaćin humanitarnog koncerta ‘Popevke i štikleci’, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Zakladi za pomoć djeci VITA za pomoć roditeljima djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti te za opremanje dječjih igrališta otvorenog tipa.

Koncert će se održati u nedjelju, 13. rujna 2015. godine s početkom u 19:00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Trnovec, Bartolovečka 55, 42202 Trnovec.

Ulaznice se mogu naručiti u Upravnom odjelu za poslove župana Varaždinske županije, Franjevački trg 7, Varaždin na telefon 042 390 557 ili e-mailom na vita@vzz.hr, a nakon ispostave računa, uplatu možete izvršiti na poslovni račun otvoren za posebne namjene za prihode od prodaje ulaznica humanitarnog koncerta otvoren kod VABA d.d. banke Varaždin br: 2489004-1530001144, IBAN: HR7124890041530001144 na koji se primaju i dobrovoljne uplate fizičkih i pravnih osoba.

Na koncertu nastupaju Ivica Pepelko, Kavaliri, Rajko Suhodolčan, Gordana Ivanjek, Kulturno umjetničko društvo “Mak” Trnovec, ŽVS Kušlec, Carevi, Čarli, Željko Grahovec i Gordana Lach, Željko Grozaj, Gabrijela Hrženjak, Ivan Brezni i mnogi drugi.

Dosad je Zaklada pomagala oboljeloj djeci dodjelom jednokratnih novčanih pomoći, opremila dječja igrališta diljem Županije, nabavila igračke i druga pomagala za Dječju kirurgiju i Pedijatriju Opće bolnice Varaždin, a pokrenut je i humanitarno-edukativni projekt “Djeca i VITA za bolesnog prijatelja” u koji su se uključili i učenici osnovnih i srednjih škola s područja Županije. U planu je realizacija i brojnih drugih aktivnosti, pa Vas pozivamo da kupnjom ulaznica potpomognete rad Zaklade koja je, promičući interese djece s područja Varaždinske županije, posvetila svoje djelovanje najmlađima i vraćanju osmjeha na njihova lica.

Sve detaljnije informacije o funkcioniranju i radu Zaklade možete pronaći na internetskim stranicama www.zaklada-vita.hr.