Pokrenuta internetska stranica Zaklade za pomoć djeci VITA

Zaklada za pomoć djeci VITA nedavno je, sa ciljem pružanja informacija, predstavljanja aktivnosti i povezivanja s podupirateljima i donatorima Zaklade, pokrenula svoju službenu internetsku stranicu www.zaklada-vita.hr na kojoj se mogu pronaći sve informacije o funkcioniranju Zaklade, načinima ostvarivanja pomoći, o stalnim tijelima Zaklade, odnosno Upravnom odboru i Upravitelju Zaklade te kontakt podaci, a stranica će se redovno ažurirati najnovijim vijestima te ostalim korisnim informacijama i savjetima.

Osnivač Zaklade za pomoć djeci Vita je Varaždinska županija, a Zaklada je osnovana sa ciljem pružanja pomoći djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti, kao i njihovim roditeljima. Također, Zaklada podupire opremanje dječjih igrališta te unapređenje, promicanje i ostvarenje interesa djece na području Varaždinske  županije.

Obzirom da je Zaklada ostvarila brojne kontakte s gospodarskim subjektima iz Varaždinske županije sa zamolbom za potporu i suradnju, idući će tjedan u lokalnim tjednicima biti objavljen Godišnji javni poziv za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade.

Stoga se ovim putem pozivaju svi zainteresirani da se pridruže velikoj obitelji prijatelja Zaklade za pomoć djeci VITA te prigodnom donacijom, odnosno uplatom na kunski račun otvoren kod VABA d.d. banka Varaždin broj 2489004-1131206233 ili devizni IBAN.HR 7524890041131206233, sukladno svojim mogućnostima, potpomognu rad naše Zaklade. Svaka pa i najmanja pomoć je dobrodošla kako bismo zajedno olakšali i uljepšali život djeci koja su naša budućnost, djeci koja nam pokazuju kako su u životu bitne male stvari te kako je sreća u svakome od nas, samo ju je bitno prepoznati i živjeti.

Zakladi se može pristupiti i kao član podupiratelj, bilo da ste fizička ili pravna osoba. Članovi podupiratelji su osobe koje se obvežu da će godišnje doprinositi i uplatiti u korist Zaklade i to pravne osobe najmanje 1.000,00 kuna, a fizičke osobe najmanje 500,00 kuna. Prijavnicu možete preuzeti s internetskih stranica Zaklade, gdje možete pronaći i sve detaljnije informacije o funkcioniranju i radu Zaklade.

Tijekom nadolazećeg razdoblja, Zaklada će krenuti s organizacijom različitih aktivnosti te nastaviti s prikupljanjem donacija pravnih i fizičkih osoba te članova podupiratelja Zaklade, a sve sa ciljem unapređenja, promicanja i ostvarivanja interesa djece s područja Varaždinske županije.

Dobrodošli i hvala na posjeti!