Ovih blagdana budite promjena koju želite vidjeti u svijetu

Jeste li se ikada našli u situaciji da ste željeli pomoći nekome kome je pomoć itekako potrebna, a niste znali kako? Jeste li se ikada zapitali kako bi Vama bilo da trebate pomoć, a ne znate kome se obratiti?

Ovih blagdana imate priliku promijeniti stvari nabolje i pomoći onima koji si sami ne mogu. Našim malim sugrađanima koji boluju od teških i rijetkih oboljenja iz dana u dan proživljavajući iste strahove i neizvjesnost što će im donijeti sutra.

Cerebralna paraliza, tumor, mišićna distrofija, karcinom, epilepsija, rahitis, metalna retardacija, autizam, te još mnoge druge teške bolesti i rijetka oboljenja, nažalost,  zajednički su nazivnik koji spaja ovu djecu i njihovu molbu za Vašu pomoć. Nabavka zdravstvenih pomagala i drugih potrepština, kao i sufinanciranje skupih pregleda, troškova operacija, te drugih medicinskih zahvata svakodnevna su briga roditelja ove bolesne djece. Oni više ne mogu sami i upravo zato računaju na Vas.

Baš iz tih razloga, Zaklada za pomoć djeci VITA, koja je posvetila svoje djelovanje najmlađima, organizira humanitarni koncert „Najbolji od najboljih“ u utorak 29. prosinca s početkom u 18 sati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu. Na humanitarnom koncertu nastupit će najbolji KUD-ovi s područja Varaždinske županije.

Kupnjom ulaznica po cijeni od 30 kuna za parter i balkon te 100 kuna za ložu pomažete bolesnoj djeci i njihovim roditeljima pružajući im neophodnu financijsku pomoć i nadu u bolje sutra.

Pridružite nam se u što većem broju i podržite rad Zaklade VITA. Postanite i Vi dio humanitarne priče, uljepšajte svakodnevicu djece i pomognite nam vratiti osmjehe na njihova lica. Na tome Vam – u njihovo ime – od srca hvala.

najbolji-od-najboljih