Stvarajmo zajedno dječje osmjehe

Zaklada za pomoć djeci VITA osnovana je Odlukom Županijske skupštine Varaždinske županije 2010. godine sa svrhom promicanja interesa djece s područja Županije kroz odobravanje potpora udrugama i pravnim osobama koje promiču interese djece ili grade dječja igrališta otvorenog tipa. Jednako važna svrha ove Zaklade je i pomoć roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških i rijetkih bolesti.

Uključite se u rad naše Zaklade te svojim doprinosom pomognete uljepšati svakodnevicu djece od kojih neka, nažalost, iz dana u dan proživljavaju iste strahove i neizvjesnost što će im donijeti sutra. U uvjerenju da ćete prepoznati vrijednost Zaklade, unaprijed Vam zahvaljujemo na pomoći.

oglas-vita

Donirajte!

Pozivamo Vas da se pridružite velikoj obitelji prijatelja Zaklade za pomoć djeci VITA prigodnom donacijom, odnosno uplatom na kunski račun otvoren kod VABA banka Varaždin, IBAN: HR 7524890041131206233, model 00, poziv na broj 19. Svaka, i najmanja pomoć je dobrodošla.

Postanite podupiratelj!

Zakladi možete pristupiti i kao članovi podupiratelji koji se obvežu da će godišnje doprinositi radu, kao pravne osobe s najmanje 1.000,00 kuna, a fizičke osobe s najmanje 500,00 kuna. Pristupnicu možete preuzeti s internetskih stranica Zaklade www.zaklada-vita.hr.