Večera s porukom 18. svibnja za Zakladu VITA

Za pomoć roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolestiBlessfood – Večera s porukom po prvi se put seli iz Zagreba i dolazi u Varaždinsku županiju. Domaćin šeste večere je župan Predrag Štromar, a prikupljena sredstva donirat će se Zakladi za pomoć djeci VITA koja pomaže roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti.

Nacionalni projekt Blessfood – Večera s porukom po prvi put napušta svjetla zagrebačke metropole i dolazi u Varaždinsku županiju. Domaćin šeste po redu donacijske večere, čija će se sredstva donirati Zakladi za pomoć djeci VITA je župan Predrag Štromar koji poziva sve ljude dobre volje i velika srca u restoran Varaždin Breg u ponedjeljak 18. svibnja s početkom u 20 sati.

Zaklada je posvetila svoje djelovanje najmlađima i vraćanju osmjeha na njihova lica. Osim odobravanja potpora udrugama i pravnim osobama koje promiču interese djece i gradnje dječjih igrališta otvorenog tipa, Zaklada pomaže roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških i rijetkih bolesti.

“Dječji osmijeh trebao bi biti naša svakodnevica te oplemenjivati život veseljem, radošću i toplinom. Naša je želja potaknuti upravo takve osmijehe i vratiti nadu na lica mališana i njihovih roditelja. Zajedničkim snagama im možemo pokazati da nisu sami i zato Vas pozivam da kroz zajedničko humanitarno druženje olakšamo svakodnevicu djece od kojih neka, nažalost, iz dana u dan proživljavaju iste strahove i neizvjesnost što će im donijeti sutra. Jer zajedno stvaramo dječje osmjehe“, poručio je župan, ujedno i upravitelj Zaklade, pojasnivši kako će se prikupljena financijska sredstava koristiti za sufinanciranje nabavke lijekova, dijela troškova dugotrajnog bolničkog liječenja, pregleda, medicinskih zahvata, putnih troškova i troškova boravka izvan mjesta stanovanja djeteta ili pratitelja.

Cilj projekta Blessfood – Večera s porukom je iskazivanje humanitosti tijekom cijele godine, za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sinergijom domaćina kao javne osobe, gostiju, prijatelja i poslovnih partnera, te vrhunske gastronomije najboljih hrvatskih restorana, potiče se kultura druženja, humanitarnog djelovanja i uživanja u društvu prijatelja na Večerama s porukom.

Svi koji se žele pridružiti ovoj humanitarnoj akciji i prisustvovati Blessfood – Večeri s porukom Varaždinske županije svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood  – Večera s porukom.

Medijski partneri projekta: Varaždinska televizija – VTV, Jutarnji Varaždinec, Radio Kaj, Varaždinske vijesti