Večera s porukom oduševila brojne goste

Varaždinska županija ugostila je šestu po redu Večeru s porukom koja je već sada proglašena Red Carpet događajem sezone. Restoran Varaždinbreg okupio je brojne prijatelje i goste župana Predraga Štromara, koji su na jedinstven način, kroz druženje i uživanje u varaždinskim gastronomskim delicijama, pomogli radu Zaklade za pomoć djeci VITA. Poznata Vinarija Šafran s područja Varaždinske županije bila je ponosni partner šeste večere koja je okupila brojne investitore i gospodarstvenike koji su pristigli čak iz Poljske i Beča.

“Drago nam je da smo se imali priliku priključiti ovom lijepom projektu. Siguran sam da sav prihod koji smo prikupili biti jako koristan radu udruge. Jako sam ponosan na naše građane što su se odazvali u ovako velikom broju i pokazali da imaju veliko srce“ – izjavio je župan Predrag Štromar.

Poduzetnici Sunčica i Dragan Jurilj, dizajnerica Matija Vuica i modna agentica Tihana Harpin, direktor Calzedonie Dubravko Hoić, predsjednica uprave tvrtke Ivančica Nada Zver, dobitnica nagrade za ženu godine 2014. Bernarda Cecelja, predstavnici uspješnih proizvodnih tvrtki Pressglass i Boxmarkt te brojni drugi, bili su gosti Večere s porukom na Varaždinbregu. Varaždin je ovom prilikom najavio i novu Večeru s porukom koja se sprema u lipnju, kao nastavak ove lijepe BlessFood priče iz Varaždinske županije.

Domaćin osme po redu donacijske Večere s porukom je poznati arhitekt Ante Vrban koji poziva sve ljude dobre volje i velika srca da mu se pridruže danas, 22. svibnja u Bistrou Apetit, a osim u ugodnom druženju i vrsnim specijalitetima po odabiru domaćina, svi će gosti imati priliku učiniti dobro djelo  i pomoći mališanima za koje se brine Udruga Ljubav na djelu na njihovom putu ozdravljenja. Bračni će par Viktorija i Dino Rađa, u restoranu Adriatic Grašo, već sljedećeg tjedan biti novi domaćini Večere s porukom  i pomoći Udruzi za sindrom Dowm – 21.

Svi koji se žele pridružiti Blessfood – Večeri s porukom pod pokroviteljstvom ponosnog partnera Jamnice, svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria u Zagrebu i Splitu a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stranici Blessfood  – Večera s porukom.

Kako je bilo na večeri na Varaždinbregu možete pogledati na sljedećem linku: https://youtu.be/CODUmV4psbY