Zakladi za pomoć djeci Vita vrijedna donacija CROATIA osiguranja d.d.

U Županijskoj palači u Varaždinu potpisani je Ugovor o donaciji CROATIA osiguranja d.d. od 15.000,00 kuna Zakladi za pomoć djeci Vita, a u svrhu provođenja aktivnosti  Zaklade za djecu oboljelu od malignih ili drugih teških i rijetkih oboljenja. Ugovor su potpisali Upravitelj Zaklade Predrag Štromar i regionalna direktorica CROATIA Osiguranja – Regije Sjever Ivana Krobot.

Upravitelj Zaklade Štromar se zahvalio na  donaciji te je istaknuo važnost pomaganja , poglavito u ovo blagdansko vrijeme.

– Cilj Zaklade je da pružamo pomoć roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti te podupiremo opremanje dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji. Zahvaljujemo se Croatia Osiguranju na donaciji, nadam se da će njihov primjer slijediti i neke druge tvrtke i ustanove – rekao je upravitelj Zaklade Predrag Štromar.

Regionalna direktorica CROATIA Osiguranja – Regije Sjever Ivana Krobot izrazila je zadovoljstvo potpisivanjem ugovora te naznačila kako je CROTAIA osiguranje uvijek bila društveno odgovorna tvrtka.

– Drago mi je da možemo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Božićni blagdani su najbolja prilika za darivanje. Uvjerena sam da će donacija biti iskorištena na najbolji način te da će pomoći onome kome je pomoć zaista potrebna – rekla je Ivana Krobot.