Postanite podupiratelj

U radu nas možete poduprijeti:

  • donacijama
  • kao član podupiratelj
  • prilozima domaćih i stranih fizičkih i pravnih osoba

Svi mi zajedno svojim doprinosom možemo olakšati i uljepšati život djeci koja jesu budućnost i svjetlost koja nam pokazuje i uvijek iznova potvrđuje kako su u životu bitne male stvari te da je sreća u svakome od nas, samo ju je bitno prepoznati i živjeti. Pokažimo zato kako srca Varaždinske županije kucaju jednako snažno, a pogotovo kad je riječ o djeci kojoj je naša pomoć najpotrebnija i koji će svaki takav potez nagraditi velikim toplim smiješkom.

Budite dobročinitelj!

Pozivamo Vas stoga da pomognete rad Zaklade donacijom na račun Zagrebačke banke, IBAN: HR6123600001102917499, model: HR00, poziv na broj: OIB uplatitelja, opis plaćanja: donacija za pomoć bolesnoj djeci.

Zaklada može prikupljati i jednokratne potpore podupiratelja u novcu ili stvarima (pokretnine ili nekretnine) o čemu se sklapa, po potrebi, ugovor o darovanju ili izdaje pisana potvrda – zahvalnica.

Postanite podupiratelj!

Zakladi možete pristupiti i kao članovi podupiratelji, bilo kao fizička ili pravna osoba, koje prihvati Upravni odbor, a koji potpisom pristupnice preuzimaju prava i obveze utvrđene Odlukom o osnivanju Zaklade, Statutom Zaklade te njenim drugim aktima. Članovi podupiratelji su osobe koje se obvežu da će godišnje doprinositi i uplatiti u korist Zaklade i to pravne osobe najmanje 1.000,00 kuna, a fizičke osobe s najmanje 500,00 kuna. Zaklada svakom podupiratelju, nakon uplate, daje prigodnu zahvalnicu.

Pristupnica Zakladi – pravne osobe
Pristupnica Zakladi – fizičke osobe

Pravilnik o kriterijima i postupku dodjele sredstava.