Zagrebačka banka d.d. nastavlja podržavati rad Zaklade za pomoć djeci VITA

Upraviteljica Zaklade za pomoć djeci Vita Natalija Martinčević potpisala je sa Zagrebačkom bankom d.d. (ZABA) Ugovor o dodjeli donacije vrijedan 30.000,00 kuna

 koje će Zaklada iskoristiti za pružanje novčanih potpora djeci oboljeloj od teških, rijetkih i malignih oboljenja. Ovo je druga godina zaredom kako ZABA svoju društvenu odgovornost pokazuje pomažući najmlađima u potrebi s područja Varaždinske županije.

-Zahvaljujem u ime svih naših korisnika na ovoj već tradicionalnoj donaciji koja sasvim sigurno dolazi među najpotrebnije. Kao Zakladi nam i jest cilj izgraditi dugoročno partnerstvo s našim donatorima i drago mi je da smo to uspjeli upravo sa Zagrebačkom bankom koja je predvodnik realizacije humanitarnih aktivnosti s ciljem pomaganja i razvijanja zajednice. Ponosni smo što su naše inicijative prepoznate kao vrijedne, a zahvaljujući ovim sredstvima nastavljamo s osiguravanjem pomoći djeci oboljeloj od malignih ili drugih teških i rijetkih oboljenja. Sredstva ćemo transferirati potrebitima već idući tjedan kad je zakazana sjednica Upravnog odbora – kazala je upraviteljica Zaklade za pomoć djeci Vita Natalija Martinčević koja je uputila i prigodnu blagdansku čestitku svim korisnicima, volonterima i donatorima Zaklade.

-Donacija je došla u najljepše vrijeme te koristim ovu priliku da zaželim čestit Božić svim našim korisnicima, našim malenima na bolničkim odjelima i onima kod kuće, a posebno njihovim brižnim roditeljima te svom medicinskom osoblju koje brine i skrbi o njima. Čestitke upućujem i svim našim volonterima te donatorima koji nam pomažu na sve moguće načine kako bismo osigurali prijeko potrebnu pomoć za sve koji nam se obrate. Pozivam i sve naše sugrađane, koji ovih blagdana žele pomoći oboljeloj djeci i njihovim obiteljima, da nas podrže donacijom na račun J&T banka broj 2489004-1131206233, IBAN HR 7524890041131206233. – kazala je.